Äänestä Satu mukaan erämaaseikkailuun! - Fjällräven Polar 2019

villikettu-Fjällräven-Polar-press.jpg

Fjällräven Polar 2019

Fjällräven Polar on 300 kilometrin pituinen koiravaljakkoseikkailu arktisessa erämaassa. Tapahtumaan valitaan aivan tavallisia ihmisiä ympäri maailmaa - osa raadin kautta ja osa äänestyksen perusteella. Suomi kuuluu yhdessä Ruotsin ja Baltian maiden kanssa Nordic East -alueeseen.

JP vinkkasi tapahtumasta minulle enkä sen jälkeen ole puhunut enää mistään muusta. Tämä harvinaislaatuinen erämaaseikkailu on unelmieni täyttymys: luminen maisema, hiljaisuus ja yö tähtitaivaan alla. Keräsin siis rohkeuteni ja lähetin hakemukseni. Nyt kuitenkin tarvitsen teidän apuanne. Äänestämällä voit auttaa minua lähemmäs unelmaani. Vinkkaa myös kavereille. Äänestystä varten tarvitset Facebook-tunnukset.

-Satu