Kiitos kaikille äänestäneille - Fjällräven Polar 2019

Valtavat kiitokset kaikille minua Fjällräven Polar 2019 -kisassa äänestäneille. Olen aivan otettu siitä, että 467 ihmistä oli kiinnostunut unelmastani ja halusi auttaa minua. Vaikka äänimäärä ei riittänytkään voittoon, voin olla vain kiitollinen kaikesta saamastani tuesta.

Kiitos ystäville, sukulaisille, tutuille ja tuntemattomille, jotka jaoitte hakemustani. Kiitos Suomen Ladulle jutusta Latu&Polku-verkkolehdessä. Erityiskiitos myös JP:lle, kun jaksoit koko kuukauden ajan olla ymmärtäväinen ja kuunnella, vaikka en puhunut mistään muusta kuin tästä kisasta.

Kisa sai kaikki mahdolliset tunteet pintaan aina ilosta synkimpiin epäonnistumisen kokemuksiin. Mutta päällimmäiseksi tunteeksi jäi kuitenkin kiitollisuus ystävällisille ihmisille sekä oikeastaan koko kisalle siitä, että ilman sitä en koskaan olisi uskaltanut ottaa yhteyttä esimerkiksi mediaan tai olla muutenkaan somessa esillä.

Onnea kisan voittajille! Vaikka tänä vuonna en päässytkään mukaan, vuoden päästä olen paremmin valmistautunut. Aion päästä mukaan Fjällräven Polariin 2020!

-Satu